Koszyk

Brak produktów w koszyku.

SKU: 000 Kategorie: , ,

EYE FOR AN EYE – Cisza CD

30.00 

Eye For An Eye idą za ciosem. W niewiele ponad rok po rewelacyjnej "Grze" nowy album. Prawdopodobnie jeszcze doskonalszy. Pasja, żar, inteligencja, chwytliwość, frapujące teksty… Premiera jesieni 2008 roku.

Nowy album EFAE nagrany został w olsztyńskim studio X w lipcu 2008 roku.
Premiera przełom września i października 2008 roku.

1. Intro
2. Strach
3. Stracony czas
4. Tysiąc mil stąd
5. Daj głos
6. Niemoc
7. Podobni
8. Morituri Te Salutant
9. Wysypiska
10. Znak
11. Jeden człowiek
12. Strach (remix)
 
http://www.myspace.com/efae

dyskografia:
Fabryk drwin (2000)
Dystans (2004)
To co nas łączy (split z Hunkies) (2005)
Gra (2007)
Cisza (2008)

Regulamin sklepu   |   Polityka prywatności
Copyright © 2022, Pasażer Records & zine
www.pasazer.pl   |   pasazer@pasazer.pl