Brak produktów w koszyku.


VIBRATORS – The Albums 1985-1990, 5CD


Zestaw pięciu płyt CD z 63 utworami legendy punka – The Vibrators
Obejmuje wszystkie albumy, które zespół wydał dla Revolver Records w latach 1985-90
Disc One to pierwszy album koncertowy zespołu, na którym znajdują się uznane klasyki punkowe, takie jak „Baby Baby”, „Automatic Lover” i „Troops Of Tomorrow”.
Druga płyta to album „Recharged” z 1988 roku, na którym znajduje się singiel „String Him Along” oraz dodatkowy utwór w postaci koncertowej wersji „Disco In Mosco”.
Trzecia płyta to album „Meltdown”, który teraz zawiera nieLP „Wasted Life” jako dodatkowy utwór.
Czwartą płytą jest album „Vicious Circle” z 1989 roku, na którym znajduje się singiel „Halfway To Paradise” i rzadki bonusowy utwór „Drive” ze strony B.
Ostatnią płytą jest dziesiąty album zespołu, trafnie nazwany „Volume Ten”.
Booklet zawiera szczegółowe notatki nadzorowane przez członka założyciela Jona „Eddiego” Edwardsa.

• Five CD, 63 track clamshell box set from Punk legends The Vibrators
• Covering all of the albums the band released for Revolver Records between 1985-90
Disc One is the band’s first ever live album that includes acknowledged Punk classic like ‘Baby Baby’, ‘Automatic Lover’ and ‘Troops Of Tomorrow’.
The second disc is 1988’s ‘Recharged’ album which features the single ‘String Him Along’ plus a bonus track in the form of a live version of ‘Disco In Mosco’.
Disc Three is the ‘Meltdown’ album which now adds the previously non LP ‘Wasted Life’ as a bonus track.
The fourth disc is 1989’s ‘Vicious Circle’ album which features the ‘Halfway To Paradise’ single and the rare bonus B-side ‘Drive’.
The final disc is the band’s tenth album, fittingly called ‘Volume Ten’.
The booklet contains detailed liner notes overseen by founding member Jon ‘Eddie’ Edwards.
The Vibrators were on of the original Punk bands circa 1977, playing alongside the likes of The Clash, Damned, Stranglers et al.

1 Automatic Lover
2 Amphetamine Blue
3 Rip Up The City
4 Baby Blue Eyes
5 Blown Away By Love
6 Baby Baby
7 Troops Of Tomorrow
8 Crazy Dream
9 Fall In Love
10 Sweet Sweet Heart
11 Whips And Furs
12 Judy Says
13 Yeah Yeah Yeah
14 Keep It Clean


1 String Him Along
2 Hey Little Doll
3 I Don’t Trust You
4 Go Go Go
5 Hey Nonny No / Picture Of You
6 Every Day I Die A Little
7 Too Dumb
8 Rip It Up, Tear It Up
9 Someone Stole My Heart
10 Electricity
11 Tight Black Jeans
12 Reach For That Star

13 Disco In Mosco (Live)


1 Office Girls
2 Don’tcha Lean On Me
3 So Young
4 Speedtrap
5 The Other Side Of Midnight
6 Cruel To You
7 U 238
8 Dynamite
9 Letting You Go
10 Danger Street
11 Let’s Go
12 Baby
13 The Sally Gardens

14 Wasted Life


1 No Getting Over You
2 Poll Tax Blues
3 I Don’t Wanna Fall
4 Rocket Ride To Heaven
5 Count On Me
6 Slow Death
7 Fire
8 Halfway To Paradise
9 Ruby’s Gotta Heart
10 Don’t Trust Anyone
11 No Mercy
12 Work

13 Drive


1 Losing It
2 Hot For You
3 Rave On
4 Wonderful World
5 Out Of My System
6 Cartel
7 Video Girl
8 Hey America
9 Rain Time
10 World In Your Hands
11 Don’tcha Know Now
12 Can’t Have It All
13 Commanche

Regulamin sklepu   |   Polityka prywatności
Copyright © 2024, Pasażer Records & zine
www.pasazer.pl   |   pasazer@pasazer.pl